SilentQ, CQ Produktionsstyring, MPS, CRM, ERP, Lagerstyring, Tidsregistrering, Kasseterminal
Forside    Funktioner    Opdatering    Referencer    Sitemap    Priser    Kontakt     
silentQ firmaprofil

silentQ blev grundlagt i 2001 med det ene formål at udvikle software til virksomhedsstyring, der er lige så enkelt at bruge som f.eks. Windows. Det skulle samtidigt være på et prisniveau, så selv nystartede virksomheder kunne anskaffe det.
Vi har udviklet et databasesystem, der er bygget oven på en af verdens hurtigste databaser og kompatibel med Microsoft programmer.

Selv har jeg baggrund i mange års arbejde som ingeniør i medico elektronikindustrien, hvor jeg udviklede impedanceaudiometre og bl.a opfandt verdens første klikløse attenuator, der kunne dæmpe mere end 130dB og en trykmåler, der uden temperaturdrift kunne måle under 1/2 mm vandsøjle.
De seneste 10 år virkede jeg som IT chef i virksomheden. I denne periode blev firmaet bygget op IT-mæssigt fra ingenting til en fuldt moderne virksomhed med netværk, servere, E-mail og Internet forbindelse til alle. 
Forgængeren for CQ blev samtidigt udviklet og benyttet i virksomheden.
Virksomheden havde til sidst ca. 100 medarbejdere og et netværk med mere end 60 arbejdsstationer

I silentQ er vor primære målgruppe helt klart de små og mellemstore virksomheder, der i øjeblikket dækker styringsbehovet vha. regnskabsprogrammer med tilhørende lagerstyring. En konstruktion der får det til at løbe rundt for mange virksomheder, men slet ikke optimalt, da alle informationer og driftstekniske funktionaliteter ikke indgår i disse programmer.

Vi håber med vort koncept og priser på, at nye firmakulturer skyder op, hvor IT-brug for alle medarbejderne indgår som en praktisk og præcis del af hverdagen, til gavn for trivsel og især konkurrenceevnen.

Med venlig hilsen 
Bjørn Vest Hansen
 
Copyright  ©  2001 - 2010 SilentQ  ®  SE/CVR: 26319269